Receptie: ontspannen muziek voor een levendig gesprek

Jij gaat samen met jouw familie en vrienden een mooie dag beleven. Voor jouw bruiloft of voor jouw verjaardag heb je een ontspannen ontvangst geplant: men heeft elkaar een tijd niet gezien, en jullie hebben elkaar veel te vertellen.

Voor deze gelegenheid heb jij een mooi kasteel gehuurd, een orangerie of een chique restaurant. Nu ben je op zoek na een leuk stuk entertainment. Maar aub niet te hard! Bij zo veel feestjes heb je het meegemaakt, dat men "elkaar niet kon verstaan". 12dance kan zijn geluid helemaal aanpassen aan jouw wensen. De muziek is nooit te hard, ligt altijd goed in het gehoor. 

De bruidstaart staat klaar, champagne wordt geschonken, het is lekker weer en de zon schijnt. Misschien is jouw feest wel buiten: in een mooie tuin of aan het strand. De band speelt bij een receptie rustige achtergrondmuziek. De live muziek zorgt voor een gezellige en relaxte sfeer, waar jong en oud zich op zijn gemak voelt. Je kunt bij dit soort feest uit verschillende stijlen muziek kiezen:

Samen met de zangeres speelt 12dance heerlijke PopballadsWil je een nog klassiekere aankleding kun je ook voor Pianomuziek kiezen. Voor een meer hedendaagse aanpak is de Cool Lounge muziek het meest geschikt.

Een goede tijdsduur van zo een feest is 3 a 4 uur: 12dance verzorgt tijdens jouw feest een optreden van  3 of 4 sets van 45 min. In de pauzes draait een achtergrond CD.  Wij staan altijd een half uur voordat de gasten binnenkomen klaar. Een ipod zorgt voor achtergrond muziek, voor het geval, dat sommige gasten eerder arriveren. Wij houden (in samenspraak met jouw ceremoniemeester) rekening met speeches of stukjes. De gehele avond is van tevoren goed gepland,  jij hoeft zelf nergens aan te denken.

 Een mooie bezetting voor dit feest: toetsenist met 1 zangeres. Je kunt de bezetting ook uitbreiden met een extra saxofoniste.

Tweetz

Contact informatie

Marconistraat 135

1223 BT Hilversum

0655827583

christoph(at)depiano.nl

 

Let's get social

Delen

Deel dit artikel

Bel 0655827583 of klik hier voor meer informatie!
Back to top