Live pianoles op Radio 2 tijdens programma "Cappuccino"

Op zaterdag 27.4.2013 geef ik een kort optreden op radio 2.Tijdens het programma Cappuccino geef ik een vrouw haar eerste piano les. Na een les van een uur gaat zij meteen 1 minuut live op de radio spelen.

Leuke uitdaging! onderaan vind je een opname van deze uitzending...ik was me niet bewust, dat ik zo een zware Duitse accent heb...hahaha

Dit schrijft Cappucino over hun concept: 

Wij zoeken nog steeds mensen om te ontgroenen. Kunnen we jou iets laten doen dat eigenlijk heel normaal is. Iets dat iedereen al eens heeft gedaan, maar jij niet. Heb jij nog niet gefietst? Nog nooit gezwommen, een hamburger gegeten of een kip geaaid? Nog nooit een e-mail verstuurd of je haar geknipt? laat het ons weten en we ontgroenen je!

(voor de duidelijkheid: we zoeken dus geen mensen die nog nooit in New York zijn geweest of nog niet eerder een prarachutesprong hebben gemaakt, want dat is niet iets dat onder de noemer 'doodgewoon' valt. We zoeken dus iets waarvan op een verjaardag wordt gezegd: 'wááát, heb jij dat écht nog nooit gedaan?'

Hierbij de link naar hun facebook pagina:   http://www.facebook.com/ncrvcappuccino?group_id=0 

Beluister hier de opname van de uitzending;

 

Muzikant van de maand op de website musisite.com

In november 2007 word ik gekozen tot muzikant van de maand op musisite.com.

Ook al is het een tijdje geleden , lijkt het mij leuk om dit interview op mijn eigen site nog een keer te presenteren: In plaats van een Curriculum vitae...veel anekdotes over mijn beroepsverleden, de optredens met Andre Hazes en al die andere artiesten.Er zitten wel wat resten van de Duitse taal in dit interview...excuses daarvoor.. 

 

Lees meer: Muzikant van de maand op de website musisite.com

Interview voor sportschool Train More

In november 2011 werd Christoph Völcker kort geïnterviewd voor de nieuwe reclamefolder van sportschool Train More Hilversum. Hij vertelt daarin iets over de samenhang tussen sporten en zijn werk.

 

 

Gratis tips 'Plan je feest' - checklist voor het regelen van een band of DJ

Een optreden regelen is best een klus. De meeste bruidsparen of privépersonen doen het voor het eerst. Je geeft en hoop geld uit en het moet natuurlijk in één keer goed. De band/DJ heeft een belangrijke rol op jouw feest en je wilt graag alles van tevoren goed geregeld hebben. En je wilt dat alles precies zo verloopt als jij dat hebt gepland!

 

Lees meer: Gratis tips 'Plan je feest' - checklist voor het regelen van een band of DJ

Tweetz

Contact informatie

Marconistraat 135

1223 BT Hilversum

0655827583

christoph(at)depiano.nl

 

Let's get social

Delen

Deel dit artikel

Bel 0655827583 of klik hier voor meer informatie!
Back to top